Nooit meer gras maaien!

AMBROGIO doet het voor u!

Geniet u niet liever van uw tuin in plaats van erin te zwoegen? Met deze gedachte in het achterhoofd ontwierp Centro Sistemi uit Italië de unieke robotgrasmaaier Ambrogio. De robotgrasmaaier is niet groter dan een reiskoffer, maar doet de lastige taak van wekelijks of zelfs regelmatiger grasmaaien volledig verdwijnen.

Gedaan met duwen, trekken en stoten aan de grasmachine, gedaan met gras opruimen en met een steeds grotere mesthoop. De Ambrogio neemt immers al het werk van u over.

 

Welkom bij Kress, waar we tuinieren naar een hoger niveau tillen met onze geavanceerde robotmaaiers! Ben je op zoek naar de perfecte oplossing om jouw gazon er altijd prachtig uit te laten zien, zonder dat het veel tijd en moeite kost? Dan is de Kress robotmaaier precies wat je nodig hebt!

Onze robotmaaiers zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om jouw gazon moeiteloos te onderhouden. Dankzij hun slimme navigatiesystemen weten ze precies waar ze moeten maaien, zelfs in complexe tuinen met obstakels. Met geavanceerde sensoren vermijden ze obstakels en passen ze hun maairoute aan voor een perfect gemaaid gazon, elke keer weer.

Robot grasmaaier